dsc06002

collage_fotors_fotordsc06001

Cap Polywolves  / Coat,  Jeans & Bag  Zara / Sweater Primark / Shoes Forever21

Misschien hebben jullie de laatste dagen wel gemerkt dat m’n blog het niet helemaal goed doet. De afgelopen dagen deed die helemaal niets meer, maar gelukkig heeft mijn zwager dit nu kunnen maken. Eind november heb ik er een nieuwe plugin op gezet en sindsdien doet mijn blog het niet goed meer. Mijn zwager heeft hem nu voor de 2e keer teruggezet en de plugin is er nu af, dus hopelijk blijft mijn blog het nu goed doen. Als je wat artikelen en reacties mist, kan dit kloppen! Nu even over mijn outfit, want ik draag hier mijn nieuwe cap van de Polywolves! Echt een super tof merk! Ik droeg daarbij mijn heerlijke warme winterjas en booties, want wat was het vorige week koud zeg!

 Shop deze look hieronder: 

1. coat  2. Jeans 3. bag 4. sweater  5. cap 6. shoes