Fashion & lifestyle

The perfect black dress & high tea! ♥

DSC01839_Fotor DSC01866_Fotor

Wat kan er echt niet ontbreken in een dames kledingkast? Yes, the perfect black dress! De asymmetrische gedrapeerde jurken & rokken is nu helemaal de trend en ik ben fan! Chic &  classy met een sexy touch! Zoals jullie weten ben ik deze week lekker vrij , dus heb ik genoeg tijd om leuke dingen te doen. Vandaag ga ik naar Delft en daar heb ik afgesproken met een vriendin van mij. Laatst heb ik voor mijn verjaardag een high tea bon gehad om samen met haar te gaan high tea’n! Echt een super leuk cadeau en ik heb er echt heel erg veel zin (en trek) in! Hierover binnenkort meer!

Oh en nog een nieuwtje: We hebben vandaag weer een hoop leuke items besteld voor de webshop, dus binnenkort te zien op de webshop. Ook hebben we een Facebook pagina waar je ons kan volgen:

Facebook stylebygina

Shop dit chique setje:

ahd

1. Dress        2 Pumps