Fashion & lifestyle

The lovely Delft ♥

DSC02054DSC02046 DSC02055DSC02049DSC02052 DSC02056

Delft, een plaatsje waar ik eigenlijk nooit kom! Waarom niet? Ik zou eigenlijk niet weten wat ze daar nou zoveel meer bieden als andere steden. Afgelopen donderdag ben ik er met een vriendin heen geweest en ik moet zeggen dat Delft een geweldige plek is om rond te lopen! Geweldige straatjes, mooie grachten, leuke boetiekjes, gezellige terrasjes en er hangt gewoon een hele leuke sfeer! Ik voelde me een toerist in eigen land, hoe gek is dat? Er was een mooie kaaswinkel waar je van alles kon proeven, altijd leuk om even te doen. Oh en een echte aanrader: De pestokaas! Ook kwamen we langs een super schattig Engels zaakje waar de interieur helemaal roze was, echt geweldig! Maar waar we eigenlijk echt voor kwamen was natuurlijk de high tea, haha! Het was echt heerlijk en we zaten nog eens perfect buiten in het zonnetje!

 ♥