Fashion & lifestyle

Sunday morning with messy hair and Aroma Club Coffee ♥

DSC02818DSC02874DSC02798 DSC02859DSC02867DSC02856

Playsuit Loavies

Op mijn Instagram account zie je bijna niets anders voorbij komen: Koffie foto’s! Oeps, ik betrap mezelf er vaak op dat mijn account er vol mee staat! Sinds ik samenwoon ben ik een echte koffieliefhebber geworden en start ik de dag altijd het liefst met een kopje koffie! En mijn favoriete moment is dan de zondagochtend met koffie in bed, wilde haren en een tijdschrift of krantje erbij! Ik gebruik op dit moment de Caffé Fresco Supremo van het nieuwe merk Aroma club en yes ik ben fan! Bij Aroma club kun je zelfs een koffie abonnement nemen en worden de bonen 48 uur voor verzending gebrand. Hierdoor proef je die heerlijke verse bonen smaak. Wil jij weten waarom ik zo vaak koffie drink? Hieronder heb ik de koffiefeitjes op een rijtje gezet:

1. Het houdt je warm en het is ontiegelijk lekker
2. Koffie is een goede bron van voedingsvezels
3. Het verbeterd je concentratievermogen
4. In koffie zitten antioxidanten: dat is natuurlijk super om een mooie huid te krijgen
5. Koffie vermindert ontstekingen in je lichaam
6. Koffie bevat weinig calorieën ( behalve die suikerklontjes dan.. oeps)
7. Koffie kan kans op darmkanker verlagen
8. Koffie verbeterd je bloedsituatie
9. Het houdt je wakker
10. Koffie helpt tegen hoofpijn