Fashion & lifestyle

Saturday girlsday! ♥

FullSizeRenderr

Oh wat is weekend jammer genoeg weer veel te snel gegaan! Ik wilde vanochtend aan een artikel beginnen, maar ik heb het gewoon verschoven, omdat ik nog lekker van het zonnetje wilde genieten :P! Gistermiddag is mijn vriendin gezellig langsgekomen en zijn we in de middag naar de Primark op Zuidplein geweest. We hebben wel meer als 2 uur in de Primark gelopen!Ja, ik schok er ook een beetje van toen ik op mijn klokje keek, maar soms gaat die tijd op dit soort momenten gewoon veel te snel, vind je niet?! We hebben verschillende items gepast en waren goed geslaagd! Toen we terugkwamen hadden we bij mij nog even een drankje gedaan en gingen daarna heerlijk sushi eten bij de Moshi Moshi (ons favoriete sushi-restaurant)! We hadden hier de laatste keer wel 6 uur gezeten, haha! Wij kletsen gewoon veel te veel! Na de sushi zijn we gaan omkleden en hebben daarna nog gezellig een drankje en een dansje in Club Bed gedaan. Kortom het was een geslaagd dagje!

Hoe was jullie weekendje 🙂

DSC08744

DSC08711

DSC08743

Helemaal happy met mijn nieuwe aankopen! Ik zocht al een tijdje naar een mooie col jurkje en toen ik deze tegen het lijf liep moest die gelijk in mijn winkelmandje! Deze jumpsuit had ik gezien bij een meisje op instagram en ik kon gewoon niet geloven dat deze van de Primark was. Toevallig was ik gisteren de gelukkige, want ze hadden er nog maar eentje in de winkel hangen en nog in mijn maat ook!

DSC08748

Natuurlijk kon ik het ook niet laten om nog wat leuke accessoires te kopen! Een bloemenhaarband, mijn benensieraad en een mooi grijs nagellakje!

IMG_5775 Yum sushi-time!

Wat vinden jullie van de items?