Fashion & lifestyle

My brand new Stylebygina webshop! ♥

DSC01467_Fotor zonder tekst

Al jaren speelt het in mijn hoofd, maanden lang zat ik te bedenken hoe ik het aan wilde pakken, maar een aantal weken geleden hebben we de knoop doorgehakt – gaan er 100% voor en kan ik het eindelijk met de rest delen:  Ik heb een eigen online webshop Stylebygina! Naast mijn fulltime baan als pedagogische medewerkster op een BSO (buitenschoolse opvang), blijft mijn liefde en passie bij fashion! Natuurlijk ben ik daarom gestart met bloggen. Niet alleen om die passie te delen, maar ook gewoon omdat ik het super leuk vind om te doen. Mijn droom blijft toch altijd een eigen kledingwinkel te hebben hier midden in het centrum van Rotterdam, maar aan een online webwinkel beginnen is al een geweldig begin wat ik een paar jaar geleden niet had durven dromen! Nou moet je dit helemaal niet als een verkooppraatje zien, maar omdat ik enthousiast ben en er super veel zin in heb, wil ik dit al zo lang graag met jullie delen! Natuurlijk blijf ik gewoon bloggen zoals normaal en doe ik alles nog steeds puur als hobby!

Ben je benieuwd geworden dan kan je hieronder een kijkje nemen!

webshop.stylebygina.nl

En natuurlijk hoor ik ook graag je mening 🙂