Fashion & lifestyle

Lunchtime and nude nails ♥

imageimageimageimage
Na een lange tijd werd het gisteren weer eens tijd voor de Markthal! Het zit bij mij echt letterlijk om de hoek, maar ik kom er niet heel erg vaak. En waarom niet? Geen idee eigenlijk, want ze hebben er echt verukkelijke donuts, wafels, salades, broden, tapas en sushi, dus keuze zat! Vandaar dat we hier maar weer eens zijn wezen eten. We zijn bij de heerlijke lunchroom ”Fellini” wezen lunchen en hebben daarna nog wat laatste spulletjes voor de vakantie gehaald. Zoals je trouwens op de foto’s kan zien ben ik voor de nude kleur gegaan op m’n nagels en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Bedankt nog voor jullie mening en Care4yournails is zeker een aanrader!Het was echt een nette salon, wat proffesioneel overkwam en waar genoeg personeel bezig was. Ik had een jonge lieve vrouw die ervaren was en gezellig een praatje tussendoor maakte. Als het goed blijft zitten, kom ik hier zeker terug!