Fashion & lifestyle

Lucardi & Dream Jewels design ♥

DSC004622 DSC004633DSC004699  DSC09905DSC099100DSC004666

Hi allemaal! Ook een lekker dagje vrij op Hemelvaartsdag? Ik ga vandaag even wat blogs lezen, want daar komt het de laatste tijd helemaal niet meer van! Ik heb het nu erg druk met werken en de weekenden zitten ook steeds helemaal volgepland. Van het weekend heb ik ook een verjaardag van mijn lieve nichtje, dus een vrije dag tussendoor is heerlijk! Maar nu even over mijn post van vandaag. Van de week heb ik niet één maar twee leuke pakketjes binnen gehad, dus zal ik die even laten showen! Afgelopen maandag kreeg ik mijn Lucardi pakketje binnen en die dag kreeg ik ook toevallig een mailtje van blogger Isabel Cristinas dat ik de win-actie (armband van Dream Jewels design) had gewonnen, wooehoee! Vanochtend zat het leuke pakketje in mijn brievenbus en ik ben er helemaal blij mee! Op de laatste foto zie je hoe ik alle sieraden bij elkaar heb gecombineerd, staat het niet cute? 🙂