Fashion & lifestyle

Light colors ♥

DSC09248DSC09325DSC09228DSC09346

DSC09324Blouse & Skirt & Jewels H&M / Purse Primark / Shoes Zara / Pink bracelet Zina / Watch Michael Kors / Hair accessoires Action

 Toch bof ik wel dat ik in hartje Rotterdam woon en dat er genoeg mooie plekjes zijn om foto’s te schieten! Wat een geweldige locatie is dit, al zeg ik het zelf. En als ik dan ook nog eens wat tijd over heb, maak ik hier zeker gebruik van! Dinsdag was het dan ook nog eens heerlijk buiten en dus ook prima rokjes weer! Ik ben voor de zachte pastel kleuren gegaan en ja je ziet het goed… Me haar zit een keertje vast, haha!

Shop de look hieronder:

light colors

1. Skirt   2.  Blouse  3.  Pumps  4. Purse

Vandaag zou ik ook de winnaar/winnares van de tegoedbon (Simbolisme) bekend maken en het blijft lastig om te kiezen, maar Léonie Kuperus jij bent de gelukkige! Gefeliciteerd girl en heel veel plezier ermee!