Fashion & lifestyle

Snapshots of 24-4-2015 ♥

DSC09196

Goodmorning! Ik denk dat we vandaag flink moeten genieten van de laatste zonnige dag, want er komen alleen maar regendagen aan, balen!! Daarom zijn we de ochtend gestart met een uitgebreid ontbijtje buiten, heerlijk toch?!

DSC09386
Tijd voor een casual & classy outfit!

DSC09397[3]

En hebben jullie al wat oranjes voor koningsdag? Ik heb dit topje vandaag gescoord bij de action voor maar 3 euro! Ik zal hem daarna denk ik niet meer dragen, maar voor die ene dag is die prima! Hij valt aan de voorkant korter als de achterkant alleen moet ik hem wel nog even strijken, hihi! Van de week heb ik dit nagellakje nog even bij de Claires voor €2,- gekocht en de tattoos die ik al had komen ook goed van pas! Ik hoop niet dat het maandag heel de dag gaat regenen, want ik ga met een vriendin naar het Kingsland Festival in Amsterdam? Wie van jullie gaat er ook?

DSC09377

Tijd voor mijn heerlijke eigengemaakte pizza!

Ingrediënten
1. Vers pizzadeeg met potje tomatensaus (tante fanny)
2. Geraspte kaas
3. Salami
4. Brie
5. Sla
6. Honing