Fashion & lifestyle

Last weekend and the winners..♥

Hi allemaal, hoe was jullie weekendje? Ik heb een ”shop”weekendje achter de rug. Zaterdag ben ik met mijn zus de hele dag wezen shoppen in Amsterdam en gisteren ben ik met een vriendin naar Alkmaar geweest. Alkmaar was ik nog niet eerder geweest, maar wat een gezellige stad is dit! Al die leuke boetiekjes en gezellige eettentjes overal. Sencha is echt een aanrader! Het is een lunchstore, waar ze toffe spulletjes verkopen en waar je heerlijke huisgemaakte taartjes kunt eten. Zoals jullie weten zou ik vandaag ook de winnaars van de Casimoda win-actie bekend maken. Neem een kijkje in je mailbox en zie je een mailtje van Stylebygina voorbij komen, dan ben jij de gelukkige! Toch wil ik iedereen bedanken voor het meedoen en heb ik voor alle lezers en kijkers ook nog een troostprijs. Met de code ‘stylebygina’ krijg je 10% korting op je bestelling, maar let op! Deze actie is geldig t/m 15 mei!