Fashion & lifestyle

Just a couple days until…♥

FullSizeRender

Woehoeee, mijn vakantie is officieel begonnen! Afgelopen vrijdag was mijn laatste werkdag en ik kon niet wachten tot het half 7 was. Bijna iedereen gaat weer starten met school of gaat weer aan het werk en ik kan eindelijk op vakantie! Nog een paar dagen en dan is het zover! Al zag ik nu wel dat de weersvoorspellingen op vakantie er iets minder uitzagen dan ik had gehoopt. Maar laten we niet te snel in paniek raken, want het veranderd zo vaak, dus hopelijk is dit bij mij nu ook het geval (duim,duim,duim). Ik wil natuurlijk wel het liefst in m’n korte broek op vakantie rondlopen! Vandaag konden we gelukkig ook weer in Nederland genieten van een zomerse dag. Hierboven zie je een alvast een preview van mijn outfit-post die eraan komt. Binnenkort meer..Fijn weekend babes!