Fashion & lifestyle

It’s Triangle again! ♥

DSC06513 DSC06514 DSC05130DSC06515
Oké, het is herfst, de bladeren vallen van de bomen, het is af en toe net aan 14 graden en je ziet het onderwerp Triangle staan? Ja, je ziet het toch echt goed, maar ik wil dit zo graag met jullie delen. Herinneren jullie nog mijn zwarte Milly New York Noir Bikini? Mijn favoriete bikini van 2015, die ik mega veel heb gedragen afgelopen vakantie. Maar guess what… ik kreeg weer een onwijs lief mailtje van Sarah van Triangle en mocht er weer eentje uitzoeken, lucky me!  Ik ben wel weer gegaan voor de Milly alleen nu voor ST Tropez Sun. Ik vind die kleur echt prachtig en vooral als je lekker bruin bent!Sorry, maar ik ben echt mega enthousiast en hoe heerlijk ik de herfst ook vind, kan ik niet wachten om hem weer aan te doen! Welke Triangle bikini vinden jullie het mooist?