Fashion & lifestyle

It’s almost my birthday ♥

DSC00152 DSC00218DSC00154 DSC00168DSC00219

OMG, het is bijna zover: Morgen word ik 26 jaar!! Ik wil niet nog meer rimpeltjes erbij, hihi. Sinds ik uit huis ben vier ik mijn verjaardag niet meer zo groot, maar wil ik het ook niet helemaal voorbij laten gaan. En daarom ga ik het vanavond toch nog vieren. Vanochtend begonnen we de dag met heerlijke wentelteefjes, hebben we boodschappen gedaan, opgeruimd en hebben we het huis alvast een beetje versierd. Tussen 12:00 en 14:00 kwam er nog een super leuk verrassingspakketje binnen, namelijk deze prachtige rozenbox van Maison! Wauw, wauw, wauw helemaal verliefd! Gisteren ben ik ook al flink verwend door mijn vriend, want ik heb deze geweldige tas als birthday present gehad!! Vanavond komt er klein groepje een hapje en een drankje doen, helemaal zin in <3