Fashion & lifestyle

Inspiration Dior sunnies! ♥

Classic style. Dior So Real Sunglasses Olivia Palermo during Paris Fashion Week.  Credits: Boutayna Fartale

Hebben jullie ook allemaal een leuke koningsnacht/dag gehad? Vandaag moet ik (net als vele anderen) helaas weer aan het werk, maar toch kon ik nog even iets langer in bed blijven liggen..daar hou ik van. Wat vinden jullie trouwens van deze opkomende trend: De Dior zonnebril. Alleen is de prijs iets minder, want deze brillen kosten rond de €380,-! Jammer genoeg gaat dat toch iets boven mijn budget voor een zonnebril haha, maar dat weerhoudt me niét om te zeggen dat ik ze super tof vind en er graag eentje in mijn kast zie liggen! Op Instagram heb ik al een paar celebrities met deze zonnebril gespot zoals Nikkie Plessen, Rihanna en de prachtige Olivia Palermo (die er natuurlijk weer een paar in bezit heeft). Nu kreeg ik toevallig vorige week een heel leuk mailtje van Polette binnen dat ik weer een bril mocht uitzoeken en ben ik gelijk op zoek gegaan naar deze beauty en guess what: Ze hadden een hele mooie look-a-like! Hopelijk komt die er net zo mooi uit te zien als deze voorbeelden hierboven, I can’t wait!

Wat vind jij van het Dior model?