Fashion & lifestyle

Happy Valentine’ s day ♥

DSC07082[1]

De één vind het niets en de ander vind het helemaal geweldig: Valentijnsdag! Als ik eerlijk ben, vind ik het toch wel erg leuk om verrast te worden op Valentijnsdag! Gelukkig houden mijn vriend en ik er allebei wel van, dus hebben wij dit vanochtend ook gezellig gevierd! Ik heb voor hem een heerlijk ontbijt op bed klaargemaakt (versierd met allemaal hartjes) en hij heeft voor mij iets liefs gekocht, dus we zijn allebei weer goed verwend, haha! Ik ben vandaag ook nog naar Brabant gereden om langs mijn lieve nichtje en neefje te gaan en om een klein beetje carnaval mee te vieren! Ze waren erg leuk verkleed en we hebben het gevierd in een gezellig zaaltje daar in het dorp! Hebben jullie nog Valentijnsdag of carnaval gevierd?

DSC07221[1] DSC07222[1]

IMG_4743