Fashion & lifestyle

Go for more basic ♥

FullSizeRender

Ok, Ik zit even in een fase dat ik echt m’n kleding beu ben, niet weet wat ik aan moet trekken, omdat ik teveel van alles hebt en omdat ik zelf vind dat ik weinig goede basics in m’n kast heb hangen! Daarom ben ik maar weer eens begonnen aan een flinke kastopruiming. Ik heb al 3 vuilniszakken vol, dus wie weet ga ik binnenkort wel even op de rommelmarkt staan. Ik merk gewoon dat ik de laatste tijd veel meer basics aan trek dan bijvoorbeeld items met verschillende prints ofzo. Ik draag het dan een paar keer en daarna ben ik het weer snel zat. En ja.. dat is gewoon zonde! Op dit moment zie je overal weer van die prachtige herfstcollecties hangen en daarom is het de hoogste tijd om straks na mijn vakantie hier meer op te letten. Ik wil ook niet meer een volgepropte kledingkast, maar veel minder en goede basics. Om te beginnen staat een mooi zwart leer jasje, een klassieke zwarte blazer een effen kleur sjaal op m’n verlanglijstje.

Waarom meer basics?

-Je kledingkast begint bij een goede basis ( Op dit moment de mijne even helemaal niet)
– Je pakt en draagt het veel sneller
– Het past overal bij
– Het is tijdloos
– Het is ineens veel makkelijker om te combineren

Hoe denken jullie over basic kleding? En welke basics staan er op jouw verlanglijstje?