Fashion & lifestyle

Don’t excuses anymore, just do it! ♥

Sinds ik gestopt ben met kickboksen, doe ik eigenlijk niets meer aan beweging. Ik pak iedere dag de auto naar m’n werk, komt weer thuis en 8 van de 10 keer plof ik meteen op de bank of bureaustoel neer. Maar daar heb ik nu verandering in gebracht, want sinds vorige week sta ik ingeschreven bij een sportschool! Ik ben altijd een sportief persoon geweest en als kind zijnde was gymmen mijn favoriete vak!  Er moest dus iets veranderen! De Fitforfree zit bij ons om de hoek en ik ben vorige week naar binnen gestapt voor een rondleiding. Ik was zo enthousiast dat ik de volgende dag meteen ben begonnen. Weg met die excuses, gewoon lekker doen! Soms heb je even dat ene zetje nodig, maar ik probeer het nu 2 keer in de week vol te houden. Let’s do this!