Fashion & lifestyle

Cute bracelet ♥

DSC00769DSC00776DSC00781

Een naamketting of armband met je naam erop, wie heeft hem vroeger niet gehad? Toen ik klein was had ik een gouden naamketting en die droeg ik vroeger iedere dag. Nu kreeg ik opnieuw de kans om via Names4ever een naamsieraad uit te zoeken en dit keer koos ik niet iets voor mijzelf uit, maar leek het mij een leuk idee om dit als cadeau weg te geven aan mijn lieve kleine nichtje! Het staat toch altijd net wat schattiger bij de jonge meisjes, vind je niet?

DSC00771DSC00788DSC00780

Ik mocht een zilveren sieraad uitzoeken en ze hadden onwijs veel keus. Je kunt kiezen uit hangertjes, ringen, een letter ketting, graveerplaatjes, oorbellen ect. De sterrenbeelden hangertjes en armbandjes vond ik persoonlijk het mooist! Nadat ik alles zo een beetje gezien had, ben ik uiteindelijk voor een schattige armband met naam gegaan! Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat ze ervan vind. Zijn jullie al bekend met Names4ever?