Fashion & lifestyle

Classy ♥

DSC06248DSC06227
DSC06229

Laatst liet ik jullie mijn 6 favorieten pussybow blouses zien en hier laat ik mijn eigen exemplaar zien. Ik heb gekozen voor de witte blouse met een zwarte strik om de kraag en ik ben er echt heel blij mee. Ik heb hem gecombineerd met mijn leatherlook broekje en booties. Het was gisteren zo heerlijk weer dat ik gewoon met blote benen naar buiten kon, alleen droeg ik wel mijn lange grijze wollen jas erover. Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe bloemen? Gisteren had ik deze prachtige lelies op de markt gekocht en ik vond ze zelf zo goed bij mijn outfit passen, lekker classy haha. Ik was al een lange tijd niet meer op de markt geweest, maar het was zo druk. Omdat het zonnetje scheen dacht iedereen er volgens mij hetzelfde over. Vandaag ga ik lekker niets doen en een heerlijke relaxte zondag houden. Gaan jullie nog wat leuks doen?

 Enjoy your sunday girls!