Fashion & lifestyle

Chocolate weekend ♥

DSC08597_FotorDSC08598_FotorDSC08591_Fotor DSC08595_FotorDSC08583_FotorDSC08599_Fotor DSC08596_Fotor

Het is nog geen paasweekend al voelt het wel een beetje zo, want mijn vriend kwam zaterdag thuis met deze grote chocolade paashaas! Een super leuke verrassing en oh zoooo lekker, haha! Die konden we natuurlijk niet lang in het plastic zakje laten zitten. Vanochtend had ik zin in pannenkoekjes, dus ging ik vroeg aan de slag. Ik wilde weer eens wat anders proberen, dus pakte ik 2 pure chocoladerepen en wat bevroren vruchten erbij. Normaal gesproken kocht ik altijd verse bosvruchten, bosbessen en frambozen omdat ik dacht dit veel gezonder was, maar dat is helemaal niet waar. Diepvries fruit is bijna net zo gezond. Er gaan heel weinig vitamines verloren en wat ook erg prettig is dat je het niet binnen een paar dagen op hoeft te maken. Fijne zondag allemaal!