Fashion & lifestyle

Breakfast in this beautiful city ♥

DSC02700DSC02655 DSC02672IMG_4633DSC02698 DSC02717 DSC02728

Dress & bag Zara / Shoes Adidas Stan smiths

Gisteren voelde ik mij echt een toerist in eigen stad! Mijn vriend en ik gingen in de ochtend voor het eerst ontbijten bij een heerlijke bakker bij ons om de hoek genoemd Vlaamsch broodhuys. Dit is zeker een aanrader om hier eens te ontbijten of lunchen. Zo stom dat ik dit zaakje nooit eerder hebt ontdekt. Alles word hier vers bereid en het ziet er allemaal verrukkelijk uit. Je kunt hier ook nog high teaen, dus dat ga ik zeker volgende keer uitproberen! Na het ontbijt besloten we om een stuk te gaan wandelen naar de Erasmusbrug. Het was prachtig weer en eigenlijk doen we zoiets bijna nooit, maar met dit weer was het erg fijn. De stad ziet er dan nog mooier uit! Het was ontiegelijk druk en er liepen vele groepen toeristen rond, want er lag een grote cruiseschip langs de kade. Altijd leuk om hier weer even een kijkje te nemen en het geeft meteen een vakantie gevoel!