Fashion & lifestyle

Braids again ♥

Top Sans-online / Shorts Bershka

Ok, ik heb de smaak weer helemaal te pakken! Vlechten zijn niet alleen leuk voor in de zomer, maar kunnen ook makkelijk tijdens deze koude winterdagen. Ik ben een aantal dagen geleden weer begonnen en ik ben meteen niet meer te stoppen, haha. Ik wil weer wat nieuwe haarstijlen bij mezelf uitproberen, dus besteed ik mijn avonden veel op Pinterest. Ik moet toegeven dat het vlechten niet altijd soepeltjes verloopt en dat je aardig wat geduld moet hebben, maar als je iets graag wilt, komt dit vast goed! Wat ik nu wel mis zijn mijn blonde plukken. Dan heb je vaak veel mooier resultaat en zie je de vlechten ook veel beter. Maar het heeft anderhalf jaar geduurd om mijn blonde ombré uit te laten groeien, dus word het voorlopig geen blond meer. Oh nog een ander nieuwtje..Ik kan jullie reacties weer lezen op m’n blog, yeah! Ik zag ook ineens jullie lieve complimentjes bij mijn andere artikelen voorbij komen, zo lief! <3