Fashion & lifestyle

Boyfriend jeans today! ♥

 

DSC06305 DSC06328 In mijn vorige post heb ik laten zien hoe je de pastelkleuren perfect kan combineren en vandaag show ik mijn eigen pastellook aan jullie. Het was vandaag wel erg mistig op sommige plekken, maar met het zonnetje erbij was het redelijk te doen. Ik draag hier mijn nieuwe boyfriend jeans van de Zara waar ik helemaal blij mee ben! Al een lange tijd stond een mooie ripped boyfriend jeans op mijn wishlist, maar had gewoon nog niet de juiste gevonden. Toen ik deze zag was ik meteen verliefd, dus dan weet ik dat het goed zit! Met sneakers of platte schoenen eronder vind ik hem wel iets minder, maar met hakken is die perfect!

DSC06357

DSC06325

Coat Modemusthaves / Vest & Sunnies & bracelet H&M / Shirt Bershka / Bag Beau Jolie / Jeans Zara / Pumps Primark

 ♥