Fashion & lifestyle

Boxer braids ♥

DSC09168DSC09186DSC09198DSC09180DSC09185

Allereerst, bedankt allemaal voor die lieve en leuke reacties bij mijn vorige blogpost! Erg leuk om te lezen en misschien dat ik zo een artikel wel erin gaat houden. En wat een heerlijk zonnetje weer deze morgen. Dat word je toch ook helemaal vrolijk van? Het geeft je zoveel energie en je krijgt er ook vaak weer nieuwe inspiratie van. Ik heb een paar dagen geleden voor het eerst de ”boxer braids” bij mezelf geprobeerd! Dé vlecht die we op dit moment zo veel zien op social media en wat helemaal een haartrend van 2016 is geworden. Het was best lastig om hem te maken, maar ik vind dat die toch nog aardig is gelukt! Het is wel makkelijker om het bij anderen te maken, maar ik moet gewoon iets meer oefenen bij mijn eigen haar tot die echt wat mooier en strakker is. Wat vinden jullie van deze haartrend?