Fashion & lifestyle

Antwerpen with my sis ♥

FullSizeRenderFullSizeRender FullSizeRenderFullSizeRender FullSizeRenderFullSizeRender

Oh wat zou het toch heerlijk zijn als je maar 3 dagen in de week hoeft te werken. Jammer genoeg werk ik gewoon 5 dagen in de week, maar deze week heb ik 5 dagen ”weekend”. Ik heb 2 dagen vrij genomen om een ”sistersday” te houden! Ik heb woensdagavond m’n spullen gepakt en ben naar mijn zus i Brabant gereden. Het was al weer een tijd geleden dat we iets samen hebben gedaan en soms moet je zo een dag er gewoon inhouden. Wij hebben gelukkig een hele goede band met elkaar ondanks we 10 jaar met elkaar schelen. Het lijkt me echt vreselijk als je dit niet zou hebben en ik kan het me eigenlijk ook niet voorstellen hoe het anders zou zijn. We zijn vanochtend vroeg naar Antwerpen vertrokken om er een gezellige dag van te maken en dat is zeker gelukt! We hebben heerlijk geluncht en we zijn flink wezen shoppen! That is what we love..