Fashion & lifestyle

A cozy monday ♥

DSC04197_FotorIMG_7795_FotorDSC04198_Fotor

YEAH heerlijk zo een maandag! Ja ik weet het, maandag is normaal gesproken niet de fijnste dag van de week, maar voor mij nu even wel! Lekker lang in bed blijven liggen en mijn vriend en ik hadden zin in een heerlijke lunch met lekkernijen, dus had ik vanochtend even wat lekkers klaargemaakt. Toen we klaar waren zijn we de stad in gegaan om te gaan shoppen voor mijn vriend en daarna hebben we nog wat bij de Hema gegeten! Ik heb morgen voor het eerst een afspraak staan bij de nagelsalon ”care4yournails” om shellak te zetten en ik ben echt heel benieuwd hoe het gaat worden. Alleen zit ik wel erg te twijfelen om wat voor kleur ik moet nemen. Wit, grijs rood of misschien voor een neutrale kleur zoals zalmroze. Waar zouden jullie voor gaan? 🙂