Fashion & lifestyle

6 Struggles of having long hair ♥

DSC04869_Fotor

Ik heb als klein meisje altijd al lange haren gehad en hier ben ik ook zeker trots op. Ik heb zoveel respect voor de meiden die hun mooie haren aan goede doelen geven, want ik durf mijn haar zelfs niet eens te laten knippen bij een kapper! Ik krijg nog steeds regelmatig lieve complimentjes over mijn haar en dat is natuurlijk super leuk om te horen, maar ondanks het mooi en leuk eruit ziet, heb ik genoeg struggles met mijn haar! Ik laat je mijn 6 ergenissen zien van lange haren:

1. Die prachtige grove krul of die lange stijlen haren op de foto’s zien er altijd super leuk uit, maar weet je dat ik hiervoor wel 10 haarklemmen nodig heb, drie kwartier bezig ben om ieder plukje goed te krijgen, half verlamde armen heb en bijna een volle olietube hiervoor gebruik.

2. Regen & wind is voor iedere vrouw de grooste nachtmerrie als het op hun haar neerkomt. Maar met lange haren is het zo vervelend, omdat je bijna niets meer kunt zien en iedere minuut bezig bent om die lange haren uit je gezicht te halen. En als het regent word het nog een stukje erger: Dan lijk je net een natte dweil die er heel de dag zo uit blijft zien, omdat je haar pas na een paar uur droog wordt!

DSC044883. Sommige meiden gaan liggen en vallen gelijk in slaap! Dat geldt helaas niet voor mij. Ik moet oppassen bij iedere draai die ik maak, want voor je het weet ligt je vriend er met z’n grote armen op.

4. Klemmetjes: Iedere keer trap ik er weer in om ze te pakken, omdat ik een hekel heb aan elastiekjes. Die lange haren wil ik zo min mogelijk vast dragen, maar met m’n werk wil ik het toch uit mijn gezicht hebben. Maar zodra de klemmetjes uitgaan, zitten mijn haren achterin weer helemaal in de klit en toch probeer ik dit steeds weer opnieuw, waarom?Geen idee!

5. Soms zie ik van die filmpjes op youtube voorbij komen, dat ze binnen 1 minuut de haren hebben geborsteld. Hoe lekker is dat dan? Ik sta iedere ochtend een kwartier tot 20 minuten mijn haren te borstelen met hulp van 2 klitten sprays om door die haarballen heen te komen!Geloof me, daar word je niet vrolijk van!

DSC00794

6. Mijn lange haren blijven altijd wel weer ergens in vasthangen: In een rits van een jas, sieraden, tussen de autodeur of ik heb zelfs een keer meegemaakt dat ik in de winkel aan een kledingrek bleef hangen, uhmm ja akward!

Wat voor struggles heb jij met je haren?