Fashion & lifestyle

25 years on friday! ♥

DSC00155 DSC00156

 Goodmorning!! Jaa een latertje hé, maar nou voel ik me ook een beetje als een oude taart! Ik ben gisteren namelijk 25 jaar geworden! Mijn vriend had gisteren nachtdienst en ik moest al om half 7 weg, dus zijn wij elkaar gisterochtend net misgelopen, maar toen ik op mijn werk aankwam werd ik gelijk verwend door mijn collega met een mooi plantje! Na een lange werkdag kwam ik thuis en kreeg ik aardig wat kaartjes binnen met de post! Ook zat er dit super leuke kaartje tussen van een vriendin, echt heel leuk gedaan! Van mijn vriend heb ik laatst een mooie horloge gehad, dus hoefde ik eigenlijk verder geen cadeau meer, maar zijn we toch gezellig even een hapje wezen eten bij de Gauchos en yum het was heerlijk!! Vanavond ga ik eigenlijk meer mijn verjaardag vieren met wat vrienden en familie al voelde ik me gisteren helemaal jarig! Ook op Facebook en Instagram kreeg ik onwijs veel lieve berichtjes binnen, bedankt allemaal!