Fashion & lifestyle

1 year blog anniversary and giveaway time!! ♥

DSC01125

Woehoeeee, vandaag op 24 mei blog ik precies één jaar!! Super blij dat ik hier een jaar geleden aan ben begonnen, want ik ben zeer tevreden wat ik in die jaar tijd allemaal mee heb mogen maken! Ik begon op blogspot als Giientjeee (gewoon voor de lol) en ik heb nu sinds januari een eigen plekje op het internet! Leuk om te zien dat er in een jaar tijd zoveel kan veranderen en ik ben echt tevreden waar ik nu sta! Het is een echte hobby geworden en ik mis het gewoon wanneer ik niet blog! Ik heb meer kijkers, volgers en ik ben blij dat ik andere mensen kan inspireren. Ik kan genieten van de lieve complimentjes mailtjes en reacties zowel op mijn blog als op instagram. De kwaliteit van de foto’s zijn verbeterd, ik zit lekker in mijn vel, zit nog vol met inspiratie, leuke contacten met andere bloggers, bedrijven die me benaderen… ja sorry ik kan alleen maar positieve dingen opnoemen!

DSC01157

Maar dat is nog niet alles, want om dit te vieren heb ik ook wat leuks voor mijn lieve kijkers en volgers! In samenwerking met het bedrijf  Polette mag ik nu een montuur (eventueel met sterkte) naar keuze weggeven, hoe cool is dat?! Ze hebben echt fantastische brillen en er is ontiegelijk veel keus! Mijn beauty heb ik een paar weken geleden besteld en is toevallig gisteren binnen gekomen, maar daar hoor je binnenkort meer over! Nu het allerbelangrijkste…

Hoe maak je kans:

– Volg Polette op :

Instagram & Facebook


– Volg Stylebygina op:

 Bloglovin & Instagram


– Plaats hieronder een reactie met welke type bril je graag zou willen en waarom!

Pssttt, vergeet ook je email-adres er niet bij te zetten 😉


Good luck!

(Op maandag 1 juni word de winnaar bekend gemaakt)