Fashion & lifestyle

♥ Waarom staat er nog niets op je blog? ♥

Sieraden Luz / Horloge Cluse

Dit was de vraag die ik afgelopen week een paar keer voorbij zag komen. Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, is het inderdaad even stil geweest op mijn blog. De eerste anderhalve week van januari zit er al weer op en ik heb maar één artikel gepost. Sorry, maar 2018 begon even iets minder fijn dan ik had verwacht. Direct na de laatste feestdag kreeg ik de griep te pakken en heb ik de heel de week ziek op bed gelegen. Maar half Nederland snottert of is ziek, dus het zat er gewoon aan te komen. Ook ging het nog eens mis bij de PostNL, want mijn pakketje t.w.v €79 is nooit aangekomen. Ik zou met deze items foto’s maken, maar dat gaat dus even niet door. Niemand weet waar het pakketje is en daar baal je dan toch even van. Even later hoorde ik ook nog van de buren dat meerdere mensen hier last van hebben gehad bij de PostNL en dat er vele pakketten tijdens de feestdagen gewoon zijn weggegooid. Daar ga ik nu dus maar vanuit. Ik zal vanaf aankomende vrijdag weer gaan werken aan nieuwe artikelen, maar dan zijn jullie toch een beetje op de hoogte waarom ik nog niets had gepost. Gelukkig heb ik wel een fijn vooruitzicht, want we hebben onze eerste vakantie al geboekt! Always stay positive! 😉