Jasje Vero Moda / Jurkje Loavies / Boots Sachashoes

Twee dagen geleden ben ik 30 jaar geworden. Wat een groot feest moest worden, was nu veranderd in het thuis vieren zonder familie en vrienden. Maar ik ben meer verwend dan ik had durven dromen..cadeaus, lieve kaarten, berichten op Instagram, appjes en bloemen! Het was geweldig! Mijn vriend en ik wilde deze dag ook niet helemaal zo voorbij laten gaan en besloten om een sloep te huren bij ‘geenbootwelvaren’ ‘in de Binnenrotte. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, is dit zeker een aanrader! Met hapjes en drankjes gingen we aan boord en maakten we een boottocht van twee en een half uur. Het weer was top, dus het konden volop genieten! Zo voelde ik toch helemaal jarig!

Vanaf 10 maart zit ik al thuis en ben ik ook niet meer aan het werk. Op donderdag 12 maart ben ik flink ziek geworden en heeft dit helaas ook een tijd geduurd. Of het corona was, zullen we nooit 100% zeker weten, maar ik had alle verschijnselen die op een corona griep leken. Het duurde uiteindelijk wel 15 dagen tot het zo goed als wegging. Voordat ik eindelijk mijn energie terug kreeg, waren we alweer bijna 2 weken verder. Na bijna 4-en een halve week geen stap buiten hebben gezet, ging ik weer langzaam naar buiten om wandelingen te maken of boodschappen te doen. Morgen op 11 mei mag ik weer voor het eerst starten met werken. Het is bijna onbegrijpelijk als je er te lang over nadenkt. Maar ik heb er wel weer zin in!

Je merkt dat de samenwerkingen ook moeilijker waren in deze tijd. Het wekelijks shooten zat er niet meer in en het afspreken met vrienden en familie eigenlijk ook niet. Gelukkig kreeg ik veel inspiratie tijdens de quarantaine en besloot ik thuis aan de slag te gaan met de canera standaard en heb ik zo mijn werk ook nog kunnen doen. In de zesde quarantaine week ging ik voor het eerst weer eens afspreken met vrienden, maar natuurlijk wel op gepaste afstand. We gingen naar een plek waar niemand aanwezig was, hadden onze eigen picknickmand en kleed mee en genoten van het weer. Even weg uit huis en je verstand op 0! Want van het treurige corona nieuws wordt je ook gestrest van. Ondanks de afstand, handgels en eigen spullen was het reuze gezellig! Tussendoor hebben we ook nog wat foto’s kunnen schieten en had iedereen ook weer nieuwe content voor Instagram. Voorlopig houden we onze picknick dates er nog lekker in!

Ik ga nu weer lekker genieten in het zonnetje op balkon. Ik mis alleen nog een hangmat om goed te ontspannen. Fijne dag allemaal!

Hebben jullie ook nieuwe ideeën/inspiratie tijdens quarantaine gekregen?