Fashion & lifestyle

♥ Het echte kerstgevoel ♥

 

Trui  Zara / Rokje Mostwanted / Horloge Cluse / Parfum Marc Jacobs / Laarsjes Forever21

Jawel, we zitten alweer in december en dat betekend dat de feestmaand is begonnen! De vrolijke kerstverlichting hangt weer volop in de straten, de oliebollenkramen staan op iedere hoek en er worden overal weer opvallende glitterjurkjes verkocht. Deze maand blijft toch één van de leukste maanden van het jaar. Maar het ultieme kerstgevoel begint natuurlijk pas echt als je kerstboom in huis staat. En daarom zijn mijn vriend en ik afgelopen vrijdag op pad gegaan om een echte kerstboom in huis te halen. Het is wel altijd even een gedoe met tillen en potten, maar een echte boom blijft mijn favoriet! Vandaag was het de dag om de kerstversiering + ballen te halen en om de boom op te tuigen. Dit jaar ben ik voor de kleuren roze, zilver en wit gegaan. Met wat sfeervolle kerstmuziek op de achtergrond en warme chocolademelk ging ik aan de slag en ik ben zo tevreden met het resultaat. Van de week kreeg ik alvast een mooi presentje van de Cluse, dus is de Kerst nu al goed begonnen! Staat jullie boom al?