Blouse Rosegal / Broek ModaParis / Schoenen Forever21

De meeste van jullie zullen nu wel vakantie hebben, maar ik moet helaas nog een paar dagen wachten. Ik ben echt aan het aftellen en de koffers al een beetje aan het inpakken. En met deze extreme kou in Nederland, heb ik extra zin om naar de zon te gaan. Dit zal waarschijnlijk ook de laatste blogpost voor mijn vakantie zijn.

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst met Amy ( theblondetornadoblogs) afgesproken om te lunchen en samen outfit- foto’s voor Instagram te schieten. De afgelopen weken heb ik weer mega veel samenwerkingen met bedrijven en kom ik niet altijd aan het shooten toe. Omdat ik mijn vriend, familie en vriendinnen er ook niet altijd lastig mee wilt vallen, wil ik zo af en toe met andere bloggers afspreken. Amy en ik hebben afgelopen zondag heerlijke pancakes bij de Jarmusch gegeten en zijn daarna de stad in gegaan om foto’s te maken. Het was echt leuk, alleen mega koud! Op een gegeven moment konden we niet eens meer klikken, omdat de vingers gewoon pijn deden van de kou. Toch was het erg gezellig en zijn we allebei helemaal tevreden met het resultaat!

Er is trouwens ook een nieuwe app ”Vero” en dat blijkt de nieuwe toekomstige Instagram te zijn. Zijn jullie hier al bekend mee? Zoja, ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden! Ik heb een account aangemaakt en wie weet zie ik je daar! Tot over een paar dagen xoxo.