Fashion & lifestyle

Zalando bags ♥

bags

1. Matthew Harris    2. Dorothy Perkins   3.  Furla  4.  DKNY  5. Pieces  6. Anna Field

Als je aan de meeste vrouwen vraagt wat zij het liefst willen hebben, dan zullen de meeste zeggen: een nieuwe tas! Als je mij een tijdje volgt, dan weet je dat ik meer een schoenenverslaafde ben en ik het eigenlijk nooit over tassen heb. Toch lijkt het me wel weer eens leuk om een mooie tas te scoren. De laatste keer dat ik een tas heb aangeschaft is meer dan een jaar geleden, daarom vind ik het wel weer eens tijd om wat inspiratie op te doen. Zoals je hierboven kan zien, ben ik bij Zalando een aantal mooie exemplaren tegengekomen. De meeste zijn toch wel aan de prijzige kant. Maar daar kan je met een kortingscode verandering in brengen. Op Acties.nl staat bijna altijd wel een code, ook voor korting op tassen.

Welke tas vind jij het leukst?