Fashion & lifestyle

Wishlist Shein ♥

wishlist shein

1.Blue dress   2. White ruffle dress   3.  Black off shoulder dress  4.  Black with white dress   5. Velvet dress    6. Blue striped dress

Wat is het toch heerlijk om weer wat nieuwe wensenlijstjes te maken! Mijn wishlist is zeker niet klein, want ik vind op dit moment zoveel trends tof! Maar omdat we voorlopig nog een heerlijke nazomer hebben, begin ik eerst met mijn jurken wishlist. Deze geweldige exemplaren komen van de webshop Shein. Mijn voorkeur is gevallen voor de speelse items met vele ruffles, want dat is de laatste tijd helemaal mijn ding! En wat vinden jullie van deze prachtige bruine velvet jurk? Hij is sexy, classy en de perfecte jurk voor een etentje of feestje. Ik kan niet wachten om binnenkort de jurkjes weer te combineren met overknee boots of booties. Voor welke zou jij gaan?