Fashion & lifestyle

Autumn Wishlist ♥

favorites autumm

           1. Zara bag      2.  Zara sandals     3.  Forever 21 hat     4. Bershka jacket     5. Zara bag     6. h&m ripped jeans

Oké, laat het zonnetje nog maar even schijnen, maar van deze herfst items word ik wel erg happy! Legergroen, zwart, cognac, veel suède, franjes…Yeah I love it! Ik heb deze prachtige pumps van de week al in de Zara aangehad en ik denk dat ik ze toch binnenkort ga bestellen. Ze zijn zo mooi en apart! Herfst is toch wel hét seizoen, waarbij je de mooiste items in de winkels heb liggen, vind ik zelf dan. En wat dacht je van deze tassen? De donkergroene tas (rechts bovenin) is geen echte chloé, maar is dit geen prachtige look-a-like van de Zara? Het liefst had ik hem in de kleur van de hoed, maar wie weet krijgen ze die nog! Heb jij ook al je wishlist voor de herfst gemaakt?