Fashion & lifestyle

Wishlist 2015 & 2016 ♥

wishlist 2015

High waist shorts /  Khaki bomberjack / Leather jacket / Gilet /  Black blazer / Lace-up heels / Striped shirt / Basic crop topswhite hat /  Camel coatGreen fringes skirt Pussybow blouse / White blazer /   Black ripped  jeans / White blouse / Oversized sweaters / Summer rompers / Peeptoe heels / Leather pants / White  Stan Smiths

 Mijn wishlist van 2015

HAPPY NEW YEAR EVERYONE!! We gaan het niet over goede voornemens hebben, maar over mijn wensenlijsten van 2015/ 2016. Als ik naar afgelopen jaar terugkijk heb ik aardig wat items van mijn wishlist kunnen afstrepen! Mijn voorkeur ging naar meer basics en daar ben ik goed in geslaagd! Mijn favoriete item is dan ook mijn zwarte blazer van de Zara. Ik was zo lang opzoek naar een mooie zwarte blazer en toen mijn zus en ik deze beauty in Antwerpen zagen hangen, moest ik hem meenemen. Hij was wel 70 ,- maar het is het helemaal waard! Dit is zeker mijn beste aankoop van 2015! Maar zoals je ziet zijn er ook nog een hoop items waar ik niet in ben geslaagd, maar die voeg ik weer toe aan mijn wishlist van 2016.

2016

Black bag / Leather jacket / White blazer / Striped top / Black ankle boots / White ripped jeans / Sleeveless blazer / Khaki pants / Pumps with fringes / White sneakers / White lace blouse / White trouser  / Flared skirt / Furry coat / Basic blouse 

Mijn wishlist voor 2016 

Oké, laten we nu over 2016 hebben, want mijn wensenlijstje voor dit jaar is ook al weer aardig lang. Zo zijn er ook nog een aantal items van 2015 die op mijn wensenlijst van 2016 komen te staan, zoals een stoer leer jasje en de mouwloze blazer. Dit jaar wil ik ook weer graag een mooi horloge kopen. Ik vind de GC horloges echt prachtig, dus misschien wordt dat wel mijn volgende aankoop.

 ♥