Fashion & lifestyle

What guys want girls to wear ♥

DSC06999_Fotor

Mannen zijn af en toe heel erg lastig te begrijpen, maar wij vrouwen zijn eigenlijk nog veel erger!Zeker van jezelf zijn of keuzes maken zijn wij vaak heel slecht in, terwijl mannen dat veel minder hebben. Ik ben af en toe zo onzeker met dingen, terwijl mijn vriend dat helemaal niet heeft. Soms ben ik uren op zoek naar dat ene shirtje in tientallen winkels, terwijl mijn vriend de winkel inloopt en met 10 dingen naar buiten komt en klaar is. Hoe kan dat toch? Ook zijn wij vrouwen heel kritisch met bepaalde kledingstukken, willen er allemaal heel leuk bijlopen, maar vervolgens pakken we wel weer die heerlijke spijkerbroek met dat simpele shirtje. Waarom? Omdat dat lekker comfortabel zit en het makkelijk te pakken is. Maar luister af en toe eens naar je vriend en draag eens een keer wat zij nou echt leuk vinden. Maar wat vinden mannen nou eigenlijk wel en niet leuk? Volgens mij kunnen wij als vrouw wel zeggen dat bijna alle mannen wel hetzelfde zijn, toch? Sorry guys!

Wel leuk:

1.  Jurkjes dragen: Mannen vinden jurkjes gewoon mooi en vrouwelijk staan! Niet te kort natuurlijk, want het moet ook weer niet ordinair worden, maar gewoon een net jurkje. Laat voor een keer die makkelijke spijkerbroek zitten en pak eens dat prachtige jurkje waar je helemaal verliefd op was toen je hem in de winkel zag hangen. Zo komt die tenminste ook is een keer uit de kast, toch?

DSC07022_Fotor

2. Hakken aan: Ik ben zelf echt fan van hakken dragen, maar ik snap best wel dat er meiden zijn die er een hekel aan hebben. En daar zijn natuurlijk ook zat goede redenen voor: Het doet pijn, je kan er misschien moeilijk op lopen , je wordt ineens een reus of je gaat er onhandig op dansen. Maar probeer het af en toe eens bij een etentje? Je stapt uit de auto, loop dat kleine stukje naar de deur en daarna kan je al weer zitten en niemand die het verder ziet, maar dan heb je ze toch aan! Dat is te proberen toch?

3. Vrouwenpakken: Woman in suits doen het vaak goed bij de mannen! De woman suits zijn vaak chic en sexy, wat de meeste mannen toch wel tof vinden. Maar deze trend is helemaal hot en ook met de kerst zijn de pakken weer volop verkrijgbaar, dus misschien wel de perfecte gelegenheid om het te dragen? Op dit moment zijn de men suits (voor vrouwen)  ook helemaal in, maar dat vinden wij vaak leuker als mannen. De meeste mannen houden toch wel van aangesloten kledingstukken, maar wat vinden jullie van suits?

DSC07021_Fotor

4. Leren jasjes: Wij vrouwen kunnen toch niet zonder onze lederen jasjes? Don’t worry, want vaak vinden mannen dit juist heel stoer, sexy en vrouwelijk staan!

Niet leuk:

1. Trainingsbroeken: Het liefst pakken we die fijne trainingsbroeken die heerlijk warm zijn en top zitten, maar doe ze niet tevaak aan! Hoe langer je vaak gesetteld bent, worden de meeste meiden net ma flodder, ploffen op de bank met een knot en doen gelijk de trainingsbroek weer aan. Am i right? Sorry girls, maar doe dit echt niet te vaak, want mannen vinden dit niet echt aantrekkelijk.

2. Oversized sweaters : Laat die heerlijke sweaters maar zitten, want volgens je vriend lijkt het net of je een vuilniszak aan hebt. Al vinden ze het wel weer vaak leuk als je bloten benen eronder heb. Is dat niet toevallig een trend wat we veel spotten op Instagram & Tumbler?

DSC07014_Fotor_Fotor

3. Tuinbroeken: Hoewel wij onszelf wel zien lopen in die leuke tuinbroeken, vinden de meeste jongens dit echt verschrikkelijk en denken ze vaak eerder dat je in de tuin gaat werken dan dat je er de straat mee op gaat. Uhmm een no go dus!

Wat vind jij van de twee lijstjes? En wat vind jouw vriend een echte go of een no go? Let me know in the comments! 🙂