Fashion & lifestyle

Universele 3-in-1 lenskit + Winactie ♥

DSC05815 DSC05818 DSC05819 DSC05821

Soms zie je wel eens van die leuke gadgets voorbij komen en denk je: Oeh dit wil ik hebben! En ik had dat bij dit leuke ”Olixar 3-in-1 Universele Clip Camera Lens” pakket. Foto’s maken blijft gewoon leuk! En niet alleen als je een blogger bent, maar ik denk dat iedereen wel eens foto’s maakt,toch? Nu is een goede fotocamera natuurlijk heel gaaf, maar tegenwoordig doen de fotocamera’s bijvoorbeeld op de Iphone 6 het ook super goed. Zoals je hierboven ziet zitten in dit leuke pakket van de Mobilefun 3 verschillende lenzen: De macro, groothoek en de fisheye. De set is heel eenvoudig en je kan er hele leuke foto’s mee maken. Pak de clip, kies een lens en schroef deze op de clip. Het voordeel van deze set is dat de lenzen op alle telefoons en zelfs op alle tablets past.

DSC05814

Ik ben er zelf helemaal happy mee, maar ik heb goed nieuws, want zoals je ziet heb ik 2 pakketjes en mag ik in samenwerking met Mobilefun iemand anders er ook heel blij mee maken!

Hoe maak je kans?

–  Volg Stylebygina op bloglovin

-Volg Mobile Fun NL’s Facebook pagina

ps. De winnaar wordt op 4 oktober bekend gemaakt!