Fashion & lifestyle

Two tone bomber jacket ♥

dsc05386dsc05409dsc05445dsc05358collage_fotor_fotordsc05412

Bomberjack Shein / Coat NewChic / Jeans Primark / Pumps Zara

Hi allemaal, vandaag heb ik weer een nieuwe outfit-post voor jullie! In deze maand mogen de laagjes weer gezien worden en daar maak ik zeker gebruik van. Je kunt met truien, jassen en sjaals heerlijke combinaties maken. Al blijft het soms lastig om in deze maanden mijn outfits te showen. Het is koud, er vallen veel buien en het word zo snel donker! Smoesjes zou je misschien denken haha, maar het is écht moeilijk! Hoe doen andere bloggers dit toch? Let me know! Wat vinden jullie trouwens van m’n nieuwe bomberjack? De meeste bomberjacks zijn stoer, maar deze van Shein is net wat chiquer. Mijn oog viel meteen op de prachtige taupé kleur en de mix van verschillende stoffen. Dat maakt dit jasje nu net uniek!  Fijn weekend allemaal!