Fashion & lifestyle

Tropical bikini’s ♥

1.Rosegal  2. Zaful 3. Rosegal

Het is misschien wel het populairste printje van 2017. Ik heb het natuurlijk over de tropische print! De grote bladeren, mooie groene kleuren en tropische bloemen, daar krijg je toch al de zomerkriebels van. Nog een exotische smoothie of cocktail erbij en krijg ik meteen weer zin in een vakantie, haha. Zoals je ziet heb ik 3 verschillende bikini’s binnen gekregen van de Zaful en Rosegal. De kleuren en prints vind ik echt onwijs tof. Maar hoe is de kwaliteit van deze bikini’s? Het verschilt heel erg per bikini, maar jammer genoeg valt het wel een beetje tegen. Ondanks ze er op de plaatjes misschien wel tof uit zien wil ik ook eerlijk zijn over de kwaliteit. Ik heb de touwtjes van de bikini’s geknipt en zelf aangepast omdat het niet allemaal mooi aansloot. Nu moet ik er wel bij vermelden dat deze bikini’s echt een giller van een prijsje hebben, dus mag je ook niet teveel verwachten. Ben je op zoek naar een leuke bikini voor erbij dan zijn ze prima, maar ben je op zoek naar kwaliteit, dan vind je dat niet hier.