Fashion & lifestyle

Top 6 Valentines places ♥

DENHAAGplein-770x407_Fotor

 Een aantal dagen geleden heb ik al een artikel geplaatst over Valentijnsdag, maar er is nog veel meer te doen met deze dag en daarom heb ik nog een leuk artikel voor jullie! Er is namelijk een hoop te doen in het weekend van 13 en 14 februari en sommige steden springen echt in op Valentijnsdag. Ik zal jullie een top 6 van verschillende Valentijns bestemmingen in Nederland en België laten zien waar jij het weekend met je geliefde romantisch kan doorbrengen.

Den Haag
Laten we beginnen met Den Haag: De stad waarin ik geboren ben en waar ik zo een 20 jaar heb gewoond. In Den Haag heb je zat romantische plekjes waar jij met je vriend heen kan gaan. Zo heb je bijvoorbeeld in Den Haag een heuse Walk of Love. Daar kun je een tegel ter ere van een romantisch gebeurtenis plaatsen. En zo heb je ook nog The Penthouse en Het Kurhaus in Scheveningen waar ze een leuke Valentijns arrangementen hebben.

Groningen 
Een stad waar ik zelf nog nooit ben geweest en toch heb je hier leuke en romantische plekjes. Zo heb je de Martinitoren die je kunt beklimmen onder het genot van een glas champagne en je moet een gezellig Scandinavisch dorp in Eelderwolde hebben waar je kunt overnachten in een speciale romantische blokhut! Klinkt dat niet geweldig?

Gent
Dit is nog een plaats die op mijn verlanglijstje staat! Hier kun je de ultieme romantische toer per koets maken. Iets wat je eigenlijk zelden doet, maar wat super romantisch kan zijn. Ook is nog een mogelijkheid om romantisch te peddelen in een Canadese kano! De kanovaart kost 35 euro voor twee personen en voor €15,- erbij krijg je een heerlijke champagne en gerookte zalm of oesters erbij. Wil jij weten waar je hier romantisch kunt dineren? Ga dan naar Rococo dat enkel door kaarslicht wordt verlicht.

Rotterdam
Mijn stadje waar ik nu 5 jaar gelukkig met mijn geliefde samen woon. De ultieme plek waar je een romantische uitkijk heb over heel de stad is toch wel de Euromast! Hier kun je heerlijk dineren of blijven slapen en genieten van de Skyline van Rotterdam. Hotel NewYork is ook een geweldig hotel waar je lekker kunt high teaen, dineren en fijn kunt overnachten. Wil jij ’s avonds nog ergens samen romantisch een cocktailtje drinken, dan moet je zeker naar de Noah gaan!

Eindhoven
Hier kun je blijven slapen in één van de kleinste musea’s in de Dommelstraat genoemd:  Inkijkmuseum! Je neemt eerst een kijkje binnenin het museum en daarna slaap je tussen de kunst, hoe uniek is dit?

Antwerp
Antwerpen
Een stad waar ik graag kom om te shoppen, maar met Valentijnsdag hebben ze ook hele leuke aanbiedingen. Zo vindt hier namelijk de afsluiting van het project Beste Buren plaats, met tal van activiteiten en zijn alle musea’s voor de Nederlanders gratis, dat is nog eens goed nieuws! Ben jij nog op zoek naar een romantisch hotel? Dan zijn Hotel Julien en De Witte Lelie de geschikte hotels om jullie nacht samen door te brengen.

Voor welke stad zou jij kiezen om met Valentijn naar toe te gaan?