Top Zara / Skirt Mango /Bow Zaful / Sunnies Rayban / Bracelets MyJewellery

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op horloges. Toch snappen sommige mensen niet helemaal waarom. Sommige vinden het vaak overbodig of niet meer van deze tijd. En maken dan ook meestal de opmerking: ‘Je hebt toch een smartphone waarop je de tijd kunt bekijken?’ Ja, dit is ook zeker zo, maar een horloge is niet alleen handig voor de tijd, het maakt je outfit helemaal af. Mijn nieuwe aanwinst is deze van de Tommy Hilfiger. Een prachtig merk en ze hebben echt een geweldige collectie op dit moment. Ik ben deze keer niet voor een zilveren, stalen of gouden band gegaan, want ik wilde een keer wat anders. Uiteindelijk koos ik voor een beige leren band. In de lente en zomer draag ik 9 van de 10 keer lichte kleding en daar past deze dan ook uitstekend bij! Ook ga ik steeds meer de horloges van Rosefield en Cluse waarderen. Ze zijn betaalbaar, chique en super trendy op dit moment. Deze heb ik dus ook aan mijn verlanglijstje toegevoegd. Natuurlijk zijn er nog genoeg andere merken die ik geweldig vind, maar deze springen er voor nu toch wel boven uit. Ben jij nog ook op zoek naar een trendy horloge, zou ik vooral even een kijkje nemen bij de Brandfield.