Fashion & lifestyle

Time for the poncho! ♥

DSC05833_FotorDSC05853_FotorDSC05829_FotordDSC05901_Fotor
Poncho Primark  / Sweater h&m  / Pants Zara  / Shoes Public Desire 

Het is al weer té lang geleden dat ik over deze poncho in een shoplog heb verteld. Midden zomer kwamen deze poncho’s bij de Primark binnen en ik wist het meteen: Die moet ik meenemen! En nu mag die dan eindelijk uit de kast komen en kan ik hem in een outfit-post showen! Hij past perfect bij mijn bordeaux kleurige leatherlook broek die ik vorig jaar bij de Zara had gekocht. Ik zag dat ze ook dit jaar weer bij de Zara verkrijgbaar zijn, alleen wel in het zwart! Daaronder show ik natuurlijk mijn nieuwe schoenen van de Public Desire, waar ik helemaal verliefd op ben. Wat vinden jullie van poncho’s?

Shop deze look hieronder:

dhfd

1. Poncho     2. Pants    3. Sweater   4.  Shoes