Fashion & lifestyle

Time for new sneakers! ♥

foto 3DSC02172_FotorDSC02163_Fotor blog foto 1_Fotor

Vandaag ben ik voor dit nieuwe two piece setje van de Zara gegaan, do you like it? Na een lange tijd ben ik afgelopen week weer eens de stad in gegaan en heb ik dit geweldige setje met dit jasje gehaald. Ook heb ik nog een paar crop tops bij de Bershka gescoord!Yes I know, ik begin onderhand verslaafd te worden aan deze tops! De crop tops, twee delige setjes, strakke kokerrokken, pumps en leren jasjes zijn altijd welkom in mijn kledingkast! Maar een paar nieuwe sneakers staan ook al weer een tijdje op de wishlist. Natuurlijk behoren deze Adidasjes & de Supercolors nog steeds bij mijn favorieten, maar het word tijd voor nieuwe! De witte Stan Smiths white core black vind ik wel erg gaaf, maar de Adidas ZX flux in het lichtgrijs zijn ook super! Voor welke zou jij gaan?

Shop deze look hieronder:

Zara look

               1.  skirt     2. top     3. hat   4. jacket    5. shoes