Fashion & lifestyle

Time for Horlogeshop ♥

DSC02416
DSC02434DSC02419DSC02471

 Afgelopen zaterdag kreeg ik een pakketje binnen, waar ik heel blij van werd! Het tasje zat vol met leuke boekjes en foldertjes, maar ik werd nog blijer van mijn nieuwe horloge! Deze beauty van DKNY is simpel, maar door de parelmoer kleurige wijzerplaat en de kleine strass steentjes krijgt dit horloge een chique uitstraling. Dit horloge komt van de webwinkel: Horlogeshop. Zijn jullie al bekend met deze shop? Zo niet, dan zal ik er kort iets over vertellen: Het is een webshop waar ze wel meer dan 1500 horloges van tientallen topmerken verkopen! Ze hebben duidelijke foto’s en maken bij sommige horlogemodellen gebruik van 360 graden foto’s, zodat je de horloges nog beter kan bekijken. Zeker niet onbelangrijk als je een horloge online wilt bestellen toch? Ze hebben onwijs mooie modellen en mijn favoriete merken op horlogeshop zijn Michael Kors, DKNY en Kenneth Cole. Ik heb laatst een rosé kleurige MK horloge van mijn vriend gekregen, dus koos ik nu weer eens voor een zilveren horloge en ben ik voor deze DKNY gegaan. Wat is jullie favoriete horlogemerk?