Fashion & lifestyle

This skirt is everything ♥

Top & skirt Shein / Bag Supertrash / Shoes Missguided / Watch Tommy Hilfiger

 Jeetje, wat is het weekend weer voorbij gevlogen. Al heb ik wel genoten van drie vrije dagen. Toch fijn, dat dagje extra! Nu is het tijd om te knallen voor deze drukke werkweek. Ik zal de aankomende 6 weken mijn uiterste best doen om toch 2 artikelen online te plaatsen, maar ik durf niet met zekerheid te zeggen dat het gaat lukken. Als je 40 uur per week werkt, daarnaast nog je huishouden moet bijhouden en weer op tijd naar bed moet, word het bloggen ineens een stuk lastiger. Maar ik ga zeker mijn best doen! Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit-post voor jullie, waar ik zelf wel een beetje trots op ben. Het is een prachtige locatie en mijn look paste er helemaal bij. Vooral deze nieuwe tas die ik van mijn vriend heb gekregen. Hij is zo klassiek en stijlvol! Deze combineerde ik met een speelse look met veel volants en mijn nude kleurige hakken. Ik kreeg ook nog zoveel leuke complimenten over dit rokje! Mijn dag kon niet meer stuk, hihi. Fijne week!

Shop deze look hieronder: 

1. Top   2. Skirt   3. Bag   4. Shoes  5. Watch