Fashion & lifestyle

The winner & Zara candy ♥

DSC00981 DSC00982

Vandaag is het 1 juni en dat betekend dat ik de winnaar bekend ga maken van de Polette win-actie. Natuurlijk gun ik het iedereen, maar er kan er maar één de winnaar zijn! En de gelukkig issssssssssss……. Iris Jansen! Gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!!

Wat vinden jullie trouwens van dit Zara snoepje? Toen deze een paar weken geleden bij de Zara binnen kwam, was ik spontaan verliefd. Nou heb ik hem al weer bijna 2 weken in bezit, maar toch wilde ik de foto’s niet helemaal voorbij laten gaan! De welbekende Celine bags blijven droomtassen, maar deze look-a-like van de Zara is toch ook een echte beauty! Ik vond de nieuwe oranje variant ook echt tof, maar is misschien weer wat lastiger te combineren, dus ben ik uiteindelijk voor de lichte kleur gegaan! What do you think?