Fashion & lifestyle

The top 5 must-haves for fall 2017 ♥

1. Blazer 2. Jeans 3. knit 4. Pants 5. Sweater 6. Skirt 7. Shoes

Op nummer 1: De perfecte knit! Neem een trui die comfortabel zit en die er ook nog eens cool uitziet. Vooral omdat het buiten steeds kouder wordt, willen we warm blijven en dan zijn deze items onweerstaanbaar.

Op nummer 2: Staat de geruite blazer! Ja, dit seizoen zijn ruitjes helemaal trendy! Daarom mag een geruite jas/ blazer zeker niet ontbreken in je garberobe. Maar het kan nog beter! Creëer een elegante en moderne look en ga voor een geruite pak. Dan ben jij zeker de hipste die er bijloopt!

Op nummer 3: Lak maakt een comeback! Een lakrok of lakbroek is in de herfst helemaal hot! Durf jij het aan? Houd er wel rekening mee dat de broek met lopen wat geluid maakt. Een tip hiervoor: Smeer een druppeltje olie tussen de benen (op de broek). Dit helpt echt!

Op nummer 4: Alles met parels! Heb je nog een oude parelketting liggen? Maak deze kapot en naai de parels vast aan je trui, broek of shirt. Het geeft je look een speelse en luxe uitstraling!

Op nummer 5: De slip-ins! Dit is een mix van een loafer en sandaal. Het is een trend waar ik nog een beetje aan moet wennen, maar het word al door vele it-girls gedragen. Ga jij voor een kleurrijke klassieker of houd je bij één kleur? Het mag beide!

Wat vind jij een echte musthave voor de herfst?